Na ernstige compressor schade blijft er slijpsel en verbrande olie in het airconditioningsysteem achter.

Doordat deze vervuiling in het systeem blijft plakken aan de wanden van de condensor, verdamper, slangen en leidingen zal een nieuw geplaatste compressor zo weer defect kunnen raken. Het is dus noodzakelijk om de vervuiling zo snel mogelijk te verwijderen. Wij spoelen mobiel airconditioning systemen met een speciaal daarvoor bestemde vloeistof op basis van pag en ester olie. Deze spoelvloeistof is dus volledig mengbaar met de gebruikte olie.

Het hoog oplossende vermogen geeft snel een uitstekende reiniging. Douma Techniek bezit een spoelmachine met een zeer effici├źnte werking. De door perslucht aangedreven krachtige vloeistofpomp perst met grote snelheid de spoelvloeistof door het vervuilde systeem. De spoelvloeistof die door het systeem word rond gepompt word gefilterd door een grof en een fijn filter, de filters zijn voorzien van kijkglazen zodat je de vervuilingsgraad kan controleren. Douma Techniek reinigt mobiel airconditioning systemen bij garage en mechanisatie bedrijven.

Als u tijdens de reparatie van het airconditioning systeem het expansie/blokventiel of orifice tube en filter/droger verwijderd, kunnen wij de componenten voor u reinigen.

Wij werken alleen op afspraak.
U kunt telefonisch contact opnemen van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur.

Hornweg 181 - 1432 GH Aalsmeer
06 50 431 101

NIEUW: MAGNEETKLEP TESTEN!

Wij kunnen buiten de regelunit van de auto om de nieuwe koppelingsloze variabele compressoren aan sturen door middel van een speciale tester. In deze compressoren bevind zich een elektronische magneetklep die de opbrengst regelt. Door deze compressor buiten de auto om te regelen, is fatsoenlijk diagnose te stellen aan het Airconditioning systeem. Autofabrikanten die gebruik maken van deze type compressoren: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Peugeot, Citro├źn, BMW, Chrysler, Honda en Mercedes.